Apartmani Adria se nalaze u Vodicama, prelijepom dijelu srednje Dalmacije okružene trima nacionalnim parkovima, (NP Krka, NP Kornati, NP Paklenica) čistima morem i mnoštvom otoka i otočića  (Prvić, Zlarin, Tijat, Logorun, Kaprije, Žirje). Naš objekt je smješten u samom centru mjesta, u gradskoj luci, prvi red do mora. Sve što vam je potrebno za ugodan i kvalitetan odmor nalazi se u krugu od 500 m od našeg objekta (pekara, dućan, bankomat, crkva, tržnica, banka, pošta, acy marina, Turistička zajednica, plaža, niz restorana, caffe bara, pruga za otoke Prvić, Zlarin i grad Šibenik, privezište sa rent-a brodovima, u luci mogućnost veza za brod sa naplatom)

1 apartman se nalazi se nalazi u odvojenom objektu 500 m od glavnog objekta direktni na glavnoj pješčanoj plaži “plava plaža”

Svaki apartman ima parkirno mjesto, postoji mogućnost parkiranja u garažu ( potrebno je unaprijed rezervirati, besplatni WIFI INTERNET u čitavom objektu, apartmani imaju klimu, SAT i TV, kompletno opremljene kuhinje, peglu, dasku za peglanje, fen, ručnike i posteljinu.

Želimo vam predstaviti apartmane u kojima možete provesti ugodan i nezaboravan odmor.


Apartman Adria I

Ovaj prostrani apartman nalazi se na prvom katu prednjeg objekta. Ima dvije dvokrevetne sobe, jednu jednokrevetnu sobu, dvije kupaonice, kompletno opremljenu kuhinju i dnevni boravak, sa direktnim pogled na more i gradsku luku, balkon sa sjedećom garniturom.

Apartman ima centralno grijanje, klimu, TV-SAT, Wi-Fi

Površina apartmana je 90 m2


Detaljnije Apartman Adria II

Ovaj apartman se nalazi na drugom katu prednjeg objekta. Ima dvije dvokrevetne sobe, jednu jednokrevetnu sobu, dvije kupaonice, kompletno opremljenu kuhinju i dnevni boravak sa direktnim pogledom na more i gradsku luku. Apartman ima balkon i terasu sa sjedećom garniturom. U dnevnom boravku se nalazi sofa koja pruža mogućnost dodatnog ležaja. Apartman ima centralno grijanje, TV- SAT, klimu i Wi-Fi.

Površina apartmana ja 90 m2.

Detaljnije Apartman Vila Mare II

Ovo je naš najveći apartman. Ima 3 dvokrevetne sobe, 2 kupaonice, kompletno opremljenu kuhinju sa balkonom koji pruža pogled na more i gradsku luku te dnevni boravak sa terasom na kojoj se nalazi sjedeća garnitura. U dnevnom boravku se nalazi  sofa koja pruža mogućnost dva dodatna ležaja. Apartman ima klimu, TV- SAT, Wi-Fi.

Površina apartmana je 120 m2.

Detaljnije Apartman Vila Mare III

Naš najkomforniji apartman ima dvije dvokrevetne sobe, 2 kupaonice, prostranu kompletno opremljenu kuhinju i dnevni boravak sa balkonom koji pruža pogled na more i gradsku luku.

U dnevnom boravku se nalazi sofa koja pruža mogućnost dva dodatna ležaja. Ovaj apartman ima veliku terasu cca 30 m2 sa sjedećom garniturom, pogledom na more i obližnje otoke.
Apartman ima centralno grijanje, TV- SAT, klimu i Wi-Fi.

Površina apartmana je 100 m2


Detaljnije Apartman Blata

Ovaj apartman se nalazi u ulici Ive Čaće, 500 m udaljenog od glavnog objekta u samostojećoj kući na I katu, u prizemlju se nalaze garaže. Apartman je udaljen 50 m od glavne gradske plaže "plava plaža". Apartman ima 2 dvokrevetne sobe, 1 jednokrevetnu sobu, kupaonicu i WC. Kompletno opremljenu kuhinju i blagovaonicu sa terasom i pogledom na more. Na terasi se nalazi sljedeća garnitura.

Apartman ima TV-SAT, klimu i Wi-Fi.

Površina apartmana je 90 m2.

Detaljnije Adria Apartments Appartamenti Adria Adria Apartments Apartmani Adria - Vodice
Naslovna O nama Apartmani Lokacija Aktivnosti Kontakt