Otok koji ima dva naselje, Šepurine i Prvić Luku.

Uvjereni smo da zamišljajući dalmatinsko mjesto zamišljate upravo Šepurinu. Lijepa, mirna, stara i plemenita, krade dah ispred svake kuće. Ulice stamene, kamene, strme... Kuće kamene, svaka plijeni svojom posebnošću, a ipak sve čini jedinstvenu cjelinu i pripada istoj priči. Onoj koja govori o nekadašnjem sjaju i bogatstvu i smjehu kojim su ove kale odzvanjale.

Otok Prvić
Detaljnije

Šibenik je smješten gotovo na središnjem dijelu hrvatske obale Jadrana, u slikovitom, razvedenom zaljevu u koji utječe Krka, jedna od najljepših kraških rijeka Hrvatske.

Danas je Šibenik administrativno - politički, gospodarski i društveno - kulturni centar Šibensko - kninske županije, kojoj se područje prostire uz obalu izmedju zadarskog i splitskog primorja u dužini oko 100 km, a u unutrašnjosti joj zaledje dopire do bila Dinare, udaljenog 45 km.

Šibenik
Detaljnije

Trogir se smjestio u središtu Dalmacije, na jadranskoj obali. Zbog pozicije i prirodne zaštićenosti, njegova je luka omiljena destinacija za nautičare.

Trogir često nazivaju „gradom spomenikom“
Katedrala Sv. Lovre s Radovanovim portalom, kula Kamerlengo, Gradska vrata, palača Čipiko, Gradska vijećnica, crkva sv. Nikole, muzej, pinakoteka, zbirka umjetnina Kairos samo su neke od znamenitosti ovoga grada.

Trogir
Detaljnije

Split, prekrasni dalmatinski grad izgrađen na temeljima 1700 godina stare rimske palače, uzdignut nad Jadranskim morem i zaštićen visokim Dinarskim gorjem u zaleđu, pravi je živući muzej. Tradicionalna, drevna rimska arhitektura utkana je u suvremeni način života. Split je osnovan kada je car Dioklecijan 295. godine tu sagradio rezidenciju u kojoj će provesti svoju starost. Stoljeća mletačke vladavine također su ostavila traga u obliku gotičkih, renesansnih i baroknih zdanja koja krase staru gradsku jezgru.

Split
Detaljnije

Otok Zlarin je jedan od otoka šibenskog arhipelaga.  Pruža sliku mirnog i tihog mediteranskog naselja od kamenih kuća, koje se sve više miješaju s arhitekturom apartmanskog tipa, ali niti nakon 700 godina od kada se spominje otok Zlarin nije znatno promijenjen izgled mjesta.

Poznat je po koraljarstvu, te je djelatnost obrade koralja obnovljena u reprezentativnom prostoru, gdje je ujedno i prodaja.

Otok Zlarin
Detaljnije Adria Apartments Appartamenti Adria Adria Apartments Apartmani Adria - Vodice
Naslovna O nama Apartmani Lokacija Aktivnosti Kontakt