Tipična smo dalmatinska obitelj koja čitavi život radi u turizmu i živi od turizma. U 70 godina staroj tradiciji kroz 3 generacije naši stari, i mi danas, vjerujemo u Vodice i turizam.

Vjerujemo da se u Vodicama može živjeti bolje, ljepše i sretnije nego bilo gdje drugdje.

Tijekom godina trud, kreativna energija i pozitivan duh ugradili su se u naš objekt kojim se mi danas ponosimo, a želimo ga podijeliti s vama.  Dođite i uživajte!

Provedite  svoj odmor ili vikend u jednom od naših apartmana.

Naš moto je osmjeh, dobrodošlica, usluga u kojoj svaka vaša želja mora biti ispunjena.

I više od toga…

Želimo da kada dođete kod nas sjedite na dva metra od mora, udišete mediteran na terasama naših apartmana ili na terasi restorana u našoj kući.

Nakon dobre večere nazdravite čašom dobrog vina.

Nastaviti večer možete dobrom zabavom u gradu, a sutra… bogat doručak na sunčanoj terasi apartmana, kupanje, sunčanje i zabava na plaži..a može još i bolje, kupanje na obližnjim otocima samo pet minuta prugom do Prvića.

Želimo da to i vi osjetite i doživite, s toga javite se, pošaljite mail na koji će Vam moja marljiva kćer brzo odgovoriti, ponuditi Vam najbolju opciju i objasniti put do nas i odgovoriti na svako Vaše pitanje.

Ako želite sebi i svojoj obitelji priuštiti ugodan boravak na moru budite naši gosti, mi ćemo biti počašćeni vašim dolaskom a naše ljubazno osoblje će vam biti na raspolaganju ...O nama: Apartmani “ADRIA” Obala Matice Hrvatske  8 222 11 Vodice +385 (0)91 492 3481 www.apartmani-adria.com info@apartmani-adria.com Adria Apartments Appartamenti Adria Adria Apartments Apartmani Adria - Vodice
Naslovna O nama Apartmani Lokacija Aktivnosti Kontakt